До Дня української писемності та мови

Традиційно напередодні Дня української писемності та мови кафедра педагогіки, філософії та мовної підготовки залучає слухачів циклу ТУ «Українська мова (для викладачів МЗВО)» ХМАПО до виховного заходу, метою якого є популяризація державної мови у професійному та повсякденному житті лікарів-педагогів.

Цього року слухачі мали нагоду перевірити свої знання з української мови в командній грі. Як завжди, перемогли дружба і мовна компетентність!

/Files/images/IMG-eccf7078306c456a0d8ccad7ae8ecd28-V.jpg

/Files/images/IMG-6be5bebb83482181a3bf12700e75ac84-V.jpg

Особливо цінною є можливість удосконалити мовні компетенції на робочому місці. Лікарі Харківської обласної інфекційної лікарні №22 долучилися до опанування української мови на циклі ТУ «Українська мова у професійній діяльності медичних працівників».

9 листопада на слухачів циклу чекало заняття у незвичному форматі командної вікторини, яка була присвячена Дню української писемності та мови. під час заняття слухачі прослухали інформацію про історію виникнення свята, змогли відповісти на питання бліц-вікторини.

Кафедра педагогіки, філософії та мовної підготовки висловлює щиру подяку керівнику лікарні проф. Нартову П.В. за надану можливість поділитися знаннями з колегами.

Кiлькiсть переглядiв: 523

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 13 Січня 2022

Цей сайт безкоштовний!